KTIA | La teua comunitat d'Intel·ligència Artificial

CONDICIONS GENERALS D'ÚS:

Informació general

La utilització del Portal ktia.cat atribueix la condició d'usuari de la mateixa (en endavant, "l'Usuari") i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per KTIA en el moment mateix en què l'Usuari accedisca a l'esmentada pàgina web. En conseqüència, l'Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es propose utilitzar la pàgina web, ja que aquest pot patir modificacions. La utilització de certs serveis oferts als Usuaris a través de la pàgina web es troba sotmesa a condicions particulars pròpies (d'ara endavant, les "Condicions Particulars") que, segons els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen el present Avís Legal. Per tant, amb anterioritat a la utilització d'aquests serveis, l'Usuari també ha de llegir atentament les corresponents condicions particulars. El Portal té per objecte representar gràficament les relacions existents entre els seus usuaris. Així com facilitar el contacte entre els diferents usuaris a través de les seues pàgines personals (en endavant "El servei"). KTIA es reserva el dret a realitzar canvis al Portal sense previ avís, amb l'objecte d'actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts del Portal o el seu disseny. Els continguts del Portal s'actualitzen periòdicament i, pel fet que l'actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprove sempre la vigència i exactitud de la informació continguda en el portal.

Caràcter gratuït

L'ús del Portal ktia.cat té caràcter gratuït per als Usuaris.

Registre d'Usuari

Amb caràcter general la visualització de la comunitat no exigeix un registre per part de l'usuari. No obstant això, per entrar a formar part d'ella cal formalitzar la inscripció a la mateixa. L'esmentat registre s'efectuarà en la forma expressament indicada en el propi servei.

Obligació de fer un ús correcte del Portal

L'Usuari es compromet a utilitzar el Portal, els Serveis i els Continguts posats a disposició dels Usuaris al Portal de conformitat amb la llei, el present Avís Legal, reglaments d'ús i instruccions posats en el seu coneixement, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l'ordre públic. A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar el servei i/o els Continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en el present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguen danyar, inutilitzar, sobrecarregar , deteriorar o impedir la normal utilització dels Serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic ("hacking" o "pirateria informàtica") de KTIA, d'altres Usuaris o de qualsevol usuari d' Internet (maquinari i programari). KTIA es reserva la possibilitat d'exercir les accions judicials pertinents contra els Usuaris que violen o infringisquen el compromís indicat en el paràgraf precedent.

Links o hiperenllaços

És possible que KTIA li faciliti l'accés a altres pàgines web que considerem poden ser del seu interès. L'objectiu d'aquests enllaços és únicament facilitar-li la recerca dels recursos que li puguin interessar a través d'Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen a KTIA i per tant KTIA no fa una revisió dels seus continguts i, per això, no pot fer-se responsable dels mateixos, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguen derivar de l'accés o ús de la mateixa.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

AVÍS LEGAL

A l'efecte del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 , de Protecció de Dades de caràcter personal, KTIA l'informa que les dades personals que vostè ens facilite durant el seu procés de registre, o un moment posterior, seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal.

L'única finalitat del fitxer és la gestió dels seus usuaris i la prestació dels serveis a què vostè pot accedir a través de la nostra pàgina web.

KTIA l'informa que té dret d'accedir, rectificar, cancel·lar i actualitzar les seues dades de caràcter personal, així com d'oposar-se al tractament de les mateixes segons allò disposat en la normativa aplicable, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@ktia.cat